Skip to main content

8 x Inspiratie

Wat is een goed symbool voor kwaliteit? Een symbool dat meteen herkenbaar is. Gebruik je google dan komen er niet meteen symbolen naar boven die je makkelijk kunt tekenen. Dus hoe teken je een symbool voor kwaliteit dat je makkelijk en snel kunt tekenen. En dat je in meerdere situaties kunt gebruiken? Ik geef je 8 ideeën!

Kwaliteit als symbool tekenen

Een visieplan maken, een evaluatieverslag, een teamjaarplan of een projectplan. In de kern gaat het vaak over kwaliteit of kwaliteitsverbetering. Handig dus als je een paar algemene symbolen in je beeldbieb hebt die je dan kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ze altijd nog specifieker maken voor jouw context.

Symbool kwaliteit symbool voorbeeld inspiratie icoon zakelijk tekenen

Voor mij gaat kwaliteit over trots en over groei. Ik heb geprobeerd dat te laten zien in de algemene symbolen die ik getekend heb voor kwaliteit.

Misschien zijn deze symbolen voor zakelijk tekenen ook interessant voor je?

Communicatie

Samenwerken

Resultaat

Implementeren

Ambitie

Toekomst

Besluit

Evalueren

Bonustip

Sla de symbolen op via Pinterest, zo bouw je aan je eigen beeldbibliotheek.

eenvoudige tekeningen maken hoe teken je kwaliteit symbool inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!