Skip to main content

Je bent op zoek naar een symbool om het woord besluit te tekenen. Misschien krijg je al inspiratie voor een tekening als je denkt aan alternatieve woorden als beslissing, een voornemen of een conclusie? Of misschien helpt het als je antwoord geeft op de volgende vragen: Wat is volgens jou het belangrijkste in het besluit? Is het een hard besluit of oordeel zoals een rechter kan vellen? Zijn er verschillende opties die afvallen? Of gaat het om een besluit voor de vervolgroute die jullie als team gaan nemen? Is er veel af te wegen voordat het besluit genomen kan worden? Of is het besluit gewoon een mededeling? Misschien is de route van begin naar besluit ook relevant?

Afhankelijk van wat je precies bedoelt met je symbool; Dit zijn zes symbolen die ik zou gebruiken als ik het woord besluit zou moeten tekenen.

Hoe teken je besluit of beslissing in een eenvoudig symbool zes suggesties

TIP: Je eigen beeldbieb laten groeien? Bewaar het plaatje via Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!