Single Blog Title

This is a single blog caption
HOe teken je toekomst visie ambitie symbool tekenen
13 mei 2021

Hoe teken je… Toekomst?

Een symbool tekenen voor toekomst? Waar denk jij aan? Een waarzegger die je de toekomst voorspelt? In zo’n glazen bol? Soms zou ik het wel eens willen, een blikje in de toekomst werpen. Gewoon, de tijd even vooruit spoelen en een snel kijkje in mijn leven over een jaar of tien. Jij?  

In organisaties wordt het woord toekomst ook wel eens bedoeld in het kader van visie of ambitie. Sommige tekeningen die je ziet kun je dus ook gebruiken als je je af vraagt hoe je het woord visie tekent.

De toekomst tekenen betekent ook een vooruitblik tekenen. Soms is de toekomst ver weg. Wel jaren of decennia. Maar de toekomst kan ook zo dichtbij liggen dat je de dagen op de kalender zou kunnen afscheuren.

In het plaatje zie je zeven manieren waarop ik het woord toekomst zou tekenen.

HOe teken je toekomst symbool tekenen

TIP: Je eigen beeldbieb laten groeien? Bewaar het plaatje via Pinterest

Lees meer

Teken een welkom poster op een flipover – STAPPENPLAN
Als ik een werksessie organiseer dan wil ik dat mensen zich zo snel …
Spelletjestocht Koningsdag (gratis download)
Ik maakte deze stempelkaart voor mijn kinderen en de andere kinderen in de …
Hoe maak je eenvoudige tekeningen?
Eenvoudige tekeningen zijn de basis van veel cartoons en strips. Ik gebruik eenvoudige …

Laat een reactie achter