Skip to main content

Een symbool tekenen voor toekomst? Waar denk jij aan? Een waarzegger die je de toekomst voorspelt? In zo?n glazen bol? Soms zou ik het wel eens willen, een blikje in de toekomst werpen. Gewoon, de tijd even vooruit spoelen en een snel kijkje in mijn leven over een jaar of tien. Jij?  

In organisaties wordt het woord toekomst ook wel eens bedoeld in het kader van visie of ambitie. Sommige tekeningen die je ziet kun je dus ook gebruiken als je je af vraagt hoe je het woord visie tekent.

Wil je de toekomst concreter tekenen? Dan helpt het tekenen van een resultaat je misschien verder.

De toekomst tekenen betekent ook een vooruitblik tekenen. Soms is de toekomst ver weg. Wel jaren of decennia. Maar de toekomst kan ook zo dichtbij liggen dat je de dagen op de kalender zou kunnen afscheuren.

In het plaatje zie je zeven manieren waarop ik het woord toekomst zou tekenen.

HOe teken je toekomst symbool tekenen

TIP: Je eigen beeldbieb laten groeien? Bewaar het plaatje via Pinterest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!