January 12, 2017

Een symbool tekenen voor toekomst? Waar denk jij aan? Een waarzegger die je de toekomst voorspelt? In zo’n glazen bol? Soms zou ik het wel eens willen, een blikje in de toekomst werpen. Gewoon, de tijd even vooruit spoelen en een snel kijkje in mijn leven over een jaar of tien. Jij?  

In organisaties wordt het woord toekomst ook wel eens bedoeld in het kader van visie of ambitie. Sommige tekeningen die je ziet kun je dus ook gebruiken als je je af vraagt hoe je het woord visie tekent.

De toekomst tekenen betekent ook een vooruitblik tekenen. Soms is de toekomst ver weg. Wel jaren of decennia. Maar de toekomst kan ook zo dichtbij liggen dat je de dagen op de kalender zou kunnen afscheuren.

In het plaatje zie je zeven manieren waarop ik het woord toekomst zou tekenen.

HOe teken je toekomst symbool tekenen

TIP: Je eigen beeldbieb laten groeien? Bewaar het plaatje via Pinterest

Wil je graag verder?

Ben je benieuwd hoe je met eenvoudige tekeningen ook in je werk voor overzicht en duidelijkheid kunt zorgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan hou ik je maandelijks op de hoogte van mijn laatste blogs over visueel communiceren, eenvoudige tekeningen en werken met visuele templates

Ik stuur je dan meteen mijn ebook toe met daarin 72 eenvoudige symbolen + drie manieren om daar mee te werken.