Skip to main content

Je wil een visueel jaarplan tekenen of een projectplan visueel maken. In je plan wil je ook een implementatiefase in beeld brengen. Dus, hoe teken je implementeren? Ik geef je zes keer inspiratie om implementatie te tekenen in een eenvoudige tekening.

Hoe teken je Implementeren?

Een implementatiefase; bijna elk projectplan heeft er wel één. Soms lang, soms kort. Soms lopen de implementatiefase, ontwikkelfase en evaluatiefase door elkaar. Werk je aan een implementatieplan dan kan het enorm helpen om de stappen in het plan in beeld te brengen met elkaar. Bijvoorbeeld in een visuele tijdsplanning. Het helpt om de route (en het doel!) ook onderweg helder te houden.

Met eenvoudige tekeningen kun je ook de andere fases eenvoudig in beeld brengen. Waarschijnlijk zijn deze ideeën voor symbolen ook interessant voor je als je implementeren wil tekenen:

Begin

Ambitie

Toekomst

Ontwikkeling

Innovatie

Besluit

Weerstand

Hoe teken je implementeren implementatie symbool icon icoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!