Je bent op zoek naar een symbool om een begin uit te drukken. Een symbool dat je eenvoudig en snel kunt tekenen. Ik geef je in dit artikel 7 ideeën om het woord Begin te tekenen. Ik ben benieuwd welk symbool voor jou het beste past!

Zoek je een symbool om het begin van een route te markeren? Teken dan bijvoorbeeld een grote start-banner. Of teken een route met een begin en eindpunt. Misschien past een lancering beter bij wat wil tekenen? De lancering van een product of een plan lijkt op de lancering van een raket; 3, 2, 1, go! Gaat het om het begin door middel van een actie? Dan is een knop een goed symbool om te tekenen. Zoek je iets voor in de sociale sector of over persoonlijke ontwikkeling? Dan past vaak een symbool uit de natuur. Bijvoorbeeld een zaadje of ontkiemd plantje.

Afhankelijk van wat je precies bedoelt met je symbool; Dit zijn zeven symbolen die ik gebruik als ik beginnen of starten zou moeten tekenen.

Oja, beginnen met dagelijks tekenen in je werk? Misschien heb je wat aan deze vier oefeningen?

Hoe teken je Beginnen of starten zeven ideeen om begin te tekenen

TIP: Je eigen beeldbieb laten groeien? Bewaar het plaatje via Pinterest

Wil je graag verder?

Ben je benieuwd hoe je met eenvoudige tekeningen ook in je werk voor overzicht en duidelijkheid kunt zorgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan hou ik je maandelijks op de hoogte van mijn laatste blogs over visueel communiceren, eenvoudige tekeningen en werken met visuele templates

Ik stuur je dan meteen mijn ebook toe met daarin 72 eenvoudige symbolen + drie manieren om daar mee te werken.