Skip to main content

Ik las laatste een hele mooie quote over innovatie. De strekking was dat innovatie geen doel is maar een middel. Als ik me de quote nog herinner dan plaats ik hem nog hier. Innovatie als middel is in ieder geval een definitie die mij past. Innovatie als middel om je doel te bereiken. (Net zoals tekenen een middel is in plaats van een doel!) Als je overigens google vraagt om een quotes over innovatie dan heb je meteen zo’n 322.000 hits te pakken. Aan het aantal quotes zie je al dat er veel en makkelijk gesproken wordt over innovatie. Een mooi containerbegrip dat makkelijker uit de mond van de manager of projectleider rolt.

Belangrijk dus om het woord innovatie op tijd te duiden. Want wat bedoel je precies met de innovatie? En hoe teken je innovatie dus op zo’n manier dat je meer grip krijgt op het woord?

  • Teken je een andere manier van samenwerking?
  • Teken je out-of-the-box denken?
  • Teken je het proces van verandering?
  • Teken je ontwikkeling?

Hoe dan ook, in het plaatje zie je zeven manieren waarop ik innovatie zou tekenen. Ik ben benieuwd; hoe teken jij innovatie?

Hoe teken je innovatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!