Skip to main content

Elke organisatie is ontwikkeling; Of je nu werkt in onderwijs, zorg, dienstverlening of een commerciële sector. Soms gaat die ontwikkeling snel of (heeeeel) langzaam. Ontwikkel je met elkaar in een gewenste richting in of de verkeerde. Je werkt met elkaar naar resultaten toe. In vrijwel elk jaarplan, visiestuk of toekomstplan gaat het over ontwikkeling en groei. Misschien ben je zelf bezig met persoonlijke ontwikkeling of de ontwikkeling van nieuwe tekenvaardigheden?

Als onderwijskundige ben ik continue bezig met ontwikkeling van mensen. Een leven lang leren, professionele ontwikkeling en innovatie zijn onderwerpen waar ik dagelijks mee bezig ben. Daardoor zie ik ook hoe ‘vaag’ daar over gesproken kan worden.

Hoe teken je ontwikkeling?

Ik reik je zeven ideeën aan voor een tekening die ontwikkeling weergeeft. Het zijn zeven eenvoudige symbolen die ik zou gebruiken om ontwikkeling te tekenen. Je kunt ze zelf natuurlijk combineren, ingewikkelder of interessanter maken.

Hoe teken je ontwikkelen 7 ideeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!