Skip to main content

Na bijna drie jaar was het tijd om afscheid te nemen van mijn oude logo. Een vertrouwd lettertype maar een nieuwe kleur en een nieuw symbool! Even een kleine terugblik. Zo zag mijn oude logo er uit.

Waarom mijn oude logo niet meer paste

Toen ik drie jaar geleden startte met indigo leeuw begon het vooral als een project voor mezelf. Ik had behoefte om iets nieuws te leren. Ik leer het liefst door iets te gaan doen of te maken. Voor de hobbels die ik dan onderweg tegenkom zoek ik dan dingen uit of ga ik proberen/testen om het te maken.

Visueel werken kon/deed ik al, maar ik wilde leren ondernemen, een website leren bouwen, mijn schrijfskills verbeteren, meer klantgericht leren denken.

En al die dingen heb ik geleerd. Maar dat het me zo’n ontwikkelingboost zou geven had ik nooit kunnen bedenken.

In de loop van die drie jaar ben ik van onzichtbaar naar zichtbaar gegaan. Van twijfel naar meer lef. Van zoekend naar een duidelijke missie. 

En je snapt, dat vraagt om een logo dat daar bij past!

Wat het logo betekent

Ik geloof dat visueel werken de verbinding kan maken tussen denken en communiceren. 

Want….

  • Als je je eigen gedachten kunt (laten) zien, dan kun je ze ook beter overbrengen naar anderen.
  • En als je elkaars gedachten en ideeën kunt (laten) zien, dan zul je elkaar makkelijker begrijpen en kun je beter samenwerken.

Ik geloof dat de wereld echt een beetje mooier wordt als meer mensen die visuele taal beheersen. Daarom wil ik voor zoveel mogelijk mensen de kracht van visueel werken binnen handbereik brengen. Bijvoorbeeld

Door te laten zien hoe je eenvoudige tekeningen kunt maken

Hoe je visueel samen kunt werken en bijvoorbeeld betere beslissingen kunt nemen met je team.

En zelfs als je niet wil (leren) tekenen door kant en klare visuele templates te gebruiken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!