Skip to main content

Ruimte voor jezelf is heerlijk en regelmatig h??l nodig. Zelfzorg met een kopje thee, een stukje chocolade of tijd om te mediteren. Er zijn ontelbaar verschillende manier om ruimte voor jezelf te maken. Ik vind het zelf heerlijk om het huis even voor mezelf te hebben. Letterlijk de ruimte om me heen. Buiten in de natuur zijn doet me ook altijd erg goed, vooral in een landschap dat lekker weids aanvoelt. En dus ook ontelbaar veel verschillende manieren om ruimte voor jezelf te tekenen!

Ik ben benieuwd? Wat is voor jou ruimte voor jezelf maken? Languit in de hangmat liggen, een kopje thee of opladen met een wandeling in de natuur? Even uit het dagelijkse stramien, even anders dan de rest van de meute? Als een vis die even niet mee zwemt in de school maar zijn eigen ruimte en richting kiest?

Probeer scherp te krijgen wat ruimte voor jezelf voor jou precies betekent. En vertaal dat gevoel naar een tekening. Dat mag best letterlijk zijn. Kies een symbool om te tekenen dat jou het gevoel van ruimte geeft. Nog beter, teken jezelf (een simpel figuurtje) er bij die dat doet. Zo teken je een symbool dat voor jou betekenisvol is. (Veel meer over betekenisvolle symbolen tekenen.)

In het plaatje zie je zeven manieren waarop ik ruimte voor jezelf zou tekenen.

Hoe teken je ruimte voor jezelf in een symbool zes manieren inspiratie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!