Ruimte voor jezelf is heerlijk en regelmatig héél nodig. Zelfzorg met een kopje thee, een stukje chocolade of tijd om te mediteren. Ik vind het zelf heerlijk om het huis even voor mezelf te hebben. Letterlijk de ruimte om me heen. Buiten in de natuur zijn doet me ook altijd erg goed, vooral in een landschap dat lekker weids aanvoelt. Er zijn ontelbaar verschillende manier om ruimte voor jezelf te maken. En dus ook ontelbaar veel verschillende manieren om ruimte voor jezelf te tekenen!

Ik ben benieuwd? Wat is voor jou ruimte voor jezelf maken? Languit in de hangmat liggen, een kopje thee of opladen met een wandeling in de natuur? Even uit het dagelijkse stramien, even anders dan de rest van de meute? Als een vis die even niet mee zwemt in de school maar zijn eigen ruimte en richting kiest?

Probeer scherp te krijgen wat ruimte voor jezelf voor jou precies betekent. En vertaal dat dan naar een tekening. Dat mag best letterlijk zijn. Kies een symbool om te tekenen dat jou het gevoel van ruimte geeft. Nog beter, teken jezelf (een simpel figuurtje) er bij die dat doet.

In het plaatje zie je zeven manieren waarop ik ruimte voor jezelf zou tekenen.

Hoe teken je ruimte voor jezelf in een symbool zes manieren inspiratie

TIP: Je eigen beeldbieb laten groeien? Bewaar het plaatje via Pinterest

Wil je graag verder?

Ben je benieuwd hoe je met eenvoudige tekeningen ook in je werk voor overzicht en duidelijkheid kunt zorgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan hou ik je maandelijks op de hoogte van mijn laatste blogs over visueel communiceren, eenvoudige tekeningen en werken met visuele templates

Ik stuur je dan meteen mijn ebook toe met daarin 72 eenvoudige symbolen + drie manieren om daar mee te werken.