Skip to main content

Beginnen of verder gaan met waar ik ben….

Het zaadje voor Indigo Leeuw is lange tijd terug al gepland. Met het lezen van een aantal inspirerende boeken, een intensief coachingstraject, gesprekken met vrienden, dromen, maken van jaarplannen, het schrijven van een eerdere blog, volgen van trainingen over visueel communiceren…..

Al langer droomde ik van het idee om een plek te cre?ren waarin ik anderen kan inspireren om nieuwe dingen te leren. Waar ik kan uitdagen in het denken en doen om anderen zo tot nieuwe resultaten en inzicht te laten komen.

Dat Indigo Leeuw nu het levenslicht ziet is eigenlijk niet meer dan een logische stap na een duizendtal kleine stapjes. (Soort van “Hoe eet je een olifant? In kleine hapjes!”) En hoewel ik een enorme drempel voelde voor deze eerste blog, eigenlijk is er nu niets anders dan 10 minuten geleden.

Behalve dat ik nu dan echt begonnen ben. (Hoe teken je begin eigenlijk?)

Kijken hoe het groeit,

Met groet,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!