January 12, 2017

Beginnen of verder gaan met waar ik ben….

Het zaadje voor Indigo Leeuw is lange tijd terug al gepland. Met het lezen van een aantal inspirerende boeken, een intensief coachingstraject, gesprekken met vrienden, dromen, maken van jaarplannen, het schrijven van een eerdere blog, volgen van trainingen over visueel communiceren…..

Al langer droomde ik van het idee om een plek te creëren waarin ik anderen kan inspireren om nieuwe dingen te leren. Waar ik kan uitdagen in het denken en doen om anderen zo tot nieuwe resultaten en inzicht te laten komen.

Dat Indigo Leeuw nu het levenslicht ziet is eigenlijk niet meer dan een logische stap na een duizendtal kleine stapjes. (Soort van “Hoe eet je een olifant? In kleine hapjes!”) En hoewel ik een enorme drempel voelde voor deze eerste blog, eigenlijk is er nu niets anders dan 10 minuten geleden.

Behalve dat ik nu dan echt begonnen ben. (Hoe teken je begin eigenlijk?)

Kijken hoe het groeit,

Met groet,

Wil je graag verder?

Ben je benieuwd hoe je met eenvoudige tekeningen ook in je werk voor overzicht en duidelijkheid kunt zorgen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan hou ik je maandelijks op de hoogte van mijn laatste blogs over visueel communiceren, eenvoudige tekeningen en werken met visuele templates

Ik stuur je dan meteen mijn ebook toe met daarin 72 eenvoudige symbolen + drie manieren om daar mee te werken.