Skip to main content

Het toppunt van vriendelijkheid? Barbapapa natuurlijk! Hartelijk, welwillend, diervriendelijk en milieuvriendelijk! Een Barbapapa tekenen is niet zo ingewikkeld. Maar in een setting van een klantenservice, zorg, horeca of mindfulness is een tekening van Barbapapa misschien niet zo geschikt als symbool.

Dus hoe kun je vriendelijkheid tekenen in een eenvoudig symbool?

Ik geef je vijf idee?n. Teken ze na of gebruik ze ter inspiratie bij het maken van je eigen symbool! En vergeet niet om ook voor jezelf vriendelijk te blijven tijdens het natekenen. ­čśë

vijf symbolen om vriendelijk te tekenen met barbapapa erbij natuurlijk

Meer idee?n?

Ben je op zoek naar een n?g meer betekenisvol symbool voor vriendelijkheid? Een symbool dat beter bij je context past? In dit blog geef ik vier tips hoe je van algemene symbolen betekenisvolle symbolen kunt maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis startpakket 
Tekenen in je Werk!

Wil je ook beginnen met visueel communiceren? Wil je beter worden in visueel werken? Meer oefenen met eenvoudige tekeningen maken?

Ik heb een startpakket samengesteld met daarin o.a. een digitaal symbolenboek, een tekenbalkje voor op je (thuis)werkplek en een maandelijkse dosis tips, trucs en inspiratie over visueel werken!

Direct in je mailbox!